Lita & Ryder

Ljuvliga oktober

Vi är stolta över att kunna presentera den första kullen i vårt samarbete med Basileas Kennel i England och Just Gorgeous Kennel i Tyskland (tidigare Special Invitations.)

Lita är konstaterad dräktig med Ryder och valpar beräknas i oktober 2020. Om du är intresserad av en valp från den här kombinationen anmäler du ditt valpintresse på sidan “kontakt.”

Observera: Litas armbågsröntgen visade 0/1, vilket vi i dagsläget inte vet om det beror på genetiska faktorer eller om den bilolycka vi var med om i somras har påverkat (läs mer om bilolyckan här.) Efter noggrant övervägande har vi, trots denna armbåge, bestämt oss för att ta en kull på henne. Givetvis kommer samtliga valpar i kullen att utvärderas noggrant innan vi tar beslutet om varesig vi vill använda Lita i fortsatt avel eller inte.

Mer information om Ryder:

Ryder är, precis som Lita, ett glädjespridande energiknippe utan dess like. Han har enormt mycket will to please, motor och tryck under tassarna och dessutom ett supertrevligt temperament – trygg, snäll och social med allt och alla.

Höfter A/A

Armbågar 0/0

Patella 0/0

Ögonlyst UA

DNA-testad fri för MDR1, DM, CEA, PRA, HSF4

_DSC2161-3 logo_DSC1691-1_DSC1730_Y6A4575-3crop