Valpar till salu

Här nedan hittar du information om våra aktuella kullar och de kullar vi planerar framöver. Som valpköpare hos oss får du en engagerad uppfödare som finns till hands för rådgivning under hela hundens livstid och finns där i vått och torrt – även när valpen blivit vuxen. En gång om året arrangerar vi en kennelträff här ute på ön där vi bor och däremellan har vi en facebookgrupp som alla hundägare håller kontakten i. En valp från oss är vid leverans:

– registrerad i SKK med medföljande stamtavla
– veterinärbesiktad inom sju dagar
– vaccinerad
– chipmärkt
– dolda fel-försäkrad i tre år
– avmaskad
– uppfödd i hemmiljö och van vid människor, hundar av olika raser och andra djur som finns här hemma på gården

AKTUELLA KULLAR

För att anmäla ditt intresse till någon av våra aktuella kullar, vänligen skicka ett mail till oss med information om dig själv via sidan kontakt. De kullar som är aktuella just nu är:

>> Toffie & Floyd

Ljuvliga Tösen Toffie af Lindö “Toffie” har parats med Noble Art Fascination “Floyd” och pomeranianvalpar beräknas till sommaren 2019. Läs mer >>

PLANERADE KULLAR

För att anmäla ditt intresse till någon av våra planerade kullar, vänligen fyll i formuläret på sidan kontakt. De kullar vi planerar framöver är:

>> Tessie & Zeven

Ljuvliga Tösen Tessie af Lindö “Tessie” kommer att paras med en hane som vi ännu väntar med att tillkännage namnet på och pomeranianvalpar beräknas till hösten 2019. Läs mer >>