Valpar till salu

Här nedan hittar du information om våra aktuella kullar och de kullar vi planerar framöver, du anmäler ditt valpintresse under fliken “kontakt.”

Som valpköpare hos oss får du inte bara en hund, du blir en självklar medlem i vår Ljuvliga familj med stöttning, peppning och rådgivning inte bara ifrån mig som uppfödare, utan från hela vårt lilla community. Vi är oerhört engagerade i våra Ljuvliga hundar och arrangerar regelbundna träffar med allt ifrån traditionella träningsläger och kennelträffar till härliga övernattningsresor och roliga prova-på-events.

Våra valpar växer upp här hemma hos oss på Lindö och van vid både människor, hundar och andra djur som finns här hemma på gården. Vi lägger stor vikt vid att social- och miljöträna våra valpar aktivt deras första tid i livet, för att de ska få de absolut bästa förutsättningarna för att bli en så trygg individ som möjligt. Givetvis är valparna när de flyttar vid åtta veckor registrerade i SKK, veterinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, chipmärkta och dolda-fel-försäkrade.

PLANERADE KULLAR

Flinga & Trumf

Flinga & Trumf fick sju valpar sommaren 2021. Läs mer >>

Lova & ?

Lova kommer att paras under hösten och valpar väntas framåt vintern. Läs mer >>