Valpar till salu

Här nedan hittar du information om våra aktuella kullar och de kullar vi planerar framöver, du anmäler ditt valpintresse under fliken “kontakt.”

Som valpköpare hos oss får du inte bara en hund, du blir en självklar medlem i vår Ljuvligafamilj med stöttning, peppning och rådgivning inte bara ifrån mig som uppfödare, utan från hela vårt lilla community. Vi är oerhört engagerade i våra Ljuvliga hundar och arrangerar regelbundna träffar med allt ifrån traditionella träningsläger och kennelträffar till härliga övernattningsresor och roliga prova-på-events.

Våra valpar växer upp här hemma hos oss på Lindö och van vid både människor, hundar och andra djur som finns här hemma på gården. Vi lägger stor vikt vid att social- och miljöträna våra valpar aktivt deras första tid i livet, för att de ska få de absolut bästa förutsättningarna för att bli en så trygg individ som möjligt. Givetvis är valparna när de flyttar vid åtta veckor registrerade i SKK, veterinärbesiktade, avmaskade, vaccinerade, chipmärkta och dolda-fel-försäkrade. Följande kullar har vi planerat inom den närmaste framtiden: 

Aska & Masse

Aska & Masse fick fem valpar våren 2022. Läs mer >>

Lita & Arun

Lita är parad med Arun och valpar väntas i april 2022. Läs mer >>

Pralin & River

Pralin är parad med River och valpar väntas i maj 2022. Läs mer >>