Rebell

Vår glada lilla “clown”

Cross L´s Rebel In Red

Född: 20180827

Färg: röd trefärgad

Mankhöjd: 36cm

Vikt: 8kg

Personlighet

Rebell är en riktigt härlig liten kille – som en virvelvind kastades han in i våra liv och tog våra hjärtan med storm! Han är orädd, social, glad och härligt framåt i alla situationer och vi fullkomligt älskar hans lite clowniga sida.

Redan första dagen när han anlände från USA visade han framtassarna när han skuttade rakt ut på bryggan, stod längst fram i fören på båten och rörde inte en fena när hela fårflocken kom stormande emot honom för att hälsa välkommen till ön. Han är otroligt orädd och har en stor portion nyfikenhet, vilket gör honom både miljöstark och väldigt trygg i tassarna. Han är social mot såväl människor, hundar och andra djur och har lätt för att knyta an – han “adopterade” sin nya husse samma sekund han såg honom.

I träningen har han mycket will to please, en fin on- och offknapp och är kvick både i huvudet och kroppen. Samtidigt tackar han definitivt inte nej till att slappa hemma på soffan, det är en av hans absoluta favoritsysslor här i livet. Rebell har en medelhög energinivå och är en riktigt harmonisk och balanserad kille.

 

Hälsa

Höfter: A/B (OFA)

Armbågar: 0/0

Patella: UA

Hjärta: UA

Ögon: UA 20200107

DNA-testat fri avseende: PRA, MDR1, CEA, CD, DM, HC, HU

DNA-testat bärare avseende: ej bärare

DNA-testat affekterad avseende: ej affekterad

Mentalitet

BPH ej genomfört än

Avel

Ej använd i avel än

132

Föräldrar