Lita

Vår sprudlande positiva

Tonka’s Lil Miss Attitude

Född: 20180814

Färg: blue merle

Mankhöjd: ej slutmätt än

Vikt: ej slutvägd än

Personlighet

Lita har ett sprudlande positivt sätt och är mitt alldeles egna lyckopiller. Hon är en riktigt glad tjej som är full av energi, bus och lekfullhet och som alltid väljer en rolig lek framför allting annat – oavsett om det handlar om att kasta boll, kampa med en trasa eller träna något roligt. Hon är en lojal följeslagare som aldrig lämnar min sida, om man så ska gå på toaletten så ska hon prompt med in.

I träningen är hon extremt lyhörd och kvicktänkt. Hon kommer ifrån linjer prestationsavlade för arbete, vilket gör henne otroligt förig, följsam och samarbetsvillig. Hon har en hög energinivå, mycket driv och en motor utöver det vanliga så det ska bli mycket spännande att få se henne utvecklas här framöver.

Lita är en riktig “wigglebut” och är en otroligt utåtriktad och social tjej – vem hon än träffar så blir det snabbt hennes bästa kompis. Hon har ett stort självförtroende, mycket nyfikenhet och en allmänt lekfull inställning till livet vilket gör att hon i flocken fått rollen som lekledare och hon drar gärna igång alla andra till lek, bus och galna upptåg.

Lita tränas i rallylydnad och vallning.

Hälsa

Höfter: ej röntgad än

Armbågar: ej röntgad än

Patella: ej undersökt än

Hjärta: ej undersökt än

Ögon: ej undersökt än

DNA-testat fri avseende: ej DNA-testad än

DNA-testat bärare avseende: ej DNA-testad än

DNA-testat affekterad avseende: ej DNA-testad än

Mentalitet

BPH: ej genomfört än

Förälder till

Ej använd i avel än

IMG_4774IMG_4694IMG_4826IMG_4746IMG_4780